Santa Barbara

Local time: 09:24 PM

Heisann! Long time, no see. Siden forrige innlegg har egentlig dagene gått i ett, og muligheten for å kunne gi lyd fra meg har vært minimal. Etter Yosemite Park dro vi som sagt til San Fransisco, og derifra har jeg så og si ingen bilder. Temperaturforskjellen fra Vegas var stor, for San Fransisco var ganske lik norsk storbysommer, og for de som ikke har lest de tidligere innleggene mine så nådde temperaturen 49(!!) grader i Vegas. Den første dagen i San Fran brukte vi på Alcatraz, som ga mange sterke inntrykk. Den andre dagen dro vi på sykkeltur over Golden Gate Bridge. Jeg kunne sikkert skrevet en hel bok om disse dagene, men jeg velger å holde det kort nå. Jeg anbefaler hvertfall å ta turen innom Alcatraz hvis man drar til San Fran en gang.

 

Videre tok vi turen til Santa Barbara, og fyy så fint det var! Etter å ha fartet rundt siden dagen vi ankom Cali, var det deilig å endelig kunne lande litt. For en gangs skyld kunne vi late oss på stranden og ved poolen, og få litt farge på kroppene våres. På kveldstid var det hyggelig å rusle rundt i sentrum av Santa Barbara, det ligger masse koselige restauranter der med fargerike blomsterdekorasjoner. Man kan også gå ut på piren og titte i butikker :)

 

Tenker å legge ut et par innlegg nå på rappen for å ta igjen for de tapte dagene.

Processed with VSCO with c2 preset

 

Processed with VSCO with c2 preset
 

Processed with VSCO with c2 preset

 

Processed with VSCO with c2 preset

 

Processed with VSCO with c2 preset

Én kommentar

Emma Olsen

21.07.2017 kl.12:56

Så mange fine bilder! :O

Skriv en ny kommentar

Emilie

Mitt navn er Emilie Jorsett og jeg er en eventyrlysten jente på 20 år. Jeg kommer opprinnelig fra Asker, men bor for tiden i Oslo sammen med min fantastiske samboer. Har en passion for foto, mote, interiør og reise.

bilde
hits