Helicopter ride

Local time: 10:10 PM

 

Hei dere! Dagen i dag startet tidlig, for allerede i 8-draget var vi på vei til Papillon Grand Canyon Tour. Der skulle vi kjøre helikopter over Hoover Dam og Grand Canyon. Jeg nevnte i det forrige innlegget at vi skulle besøke statene California og Nevada, men i dag krysset vi faktisk også grensen til Arizona. Da vi kom frem fikk vi først beskjed om at vi måtte splitte familien fordi vekten vår ikke gikk opp i vektfordelingen i helikopteret, men etterhvert fikk de ordnet et nytt helikopter som fungerte. Piloten vår het TJ og tok virkelig helikopterturen til et nytt nivå - han var superblid og spøkte med oss gjennom hele turen. Egentlig har jeg litt flyskrekk, men i og med at vi hele tiden kunne følge med på hva piloten gjorde, føltes det hele mye mer kontrollert. Han forklarte at han kunne forutse turbulens ved å "lese" vindbølgene, og kunne fortelle oss akkurat hvor mange sekunder det var igjen til vinden tok et lite tak i helikopteret. Jeg skulle ønske jeg visste om akkurat det tidligere, for det viser hvor mye kontroll pilotene faktisk har. Det var veldig veldig gøy å få oppleve å kjøre helikopter! Resten av dagen og kvelden ble brukt i Vegas til å titte rundt og shoppe:)

Processed with VSCO with hb1 preset

 

Processed with VSCO with hb1 preset

 

Processed with VSCO with hb1 preset

 

Processed with VSCO with hb1 preset

 

Processed with VSCO with t1 preset

 

Processed with VSCO with t1 preset
Mor skal ha credit for de to siste utsiktsbildene :)

 

2 kommentarer

Alissa C

11.07.2017 kl.18:51

så kule bilder <3 hvilket kamera bruker du? :D veldig fin blogg.

Emilie

12.07.2017 kl.07:29

Alissa C: Tusen takk! Nikon D3200 og varierer med objektiv. Her har jeg brukt Sigma 14mm f/2.8 som er ganske vidt, og så bruker jeg 50mm f/1.8 til portrett. Ønsker meg dog et nytt kamerahus som er fullframe, for 3000-serien er fryktelig simpelt - selv om det skal ha for at det tar gode bilder :)

Skriv en ny kommentar

Emilie

Mitt navn er Emilie Jorsett og jeg er en eventyrlysten jente på 20 år. Jeg kommer opprinnelig fra Asker, men bor for tiden i Oslo sammen med min fantastiske samboer. Har en passion for foto, mote, interiør og reise.

bilde
hits