2017 better be good

2016 er over og vi er allerede inni et nytt år. Nytt år betyr blanke ark og en fresh start. Jeg ser virkelig frem til det kommende året, jeg har en følelse av at 2017 vil bli såå bra. Planen er å fortsette med studiene det neste semesteret og forhåpentligvis det neste etter der igjen også, vi får se. Jeg skal gi alt jeg har på skolebenken og har som mål å dra i så mange forelesninger som mulig, være motivert til å lære pensum og holde orden på notater. Ved siden av studiene fortsetter jeg å jobbe deltid på Millea. Utenom det ser jeg frem til mange syke fester, koselige kvelder med vennene mine, lange dager i slalåmbakken, grilling i Frognerparken, turer med Bella, kvalitetstid med familien og å bli kjent med nye mennesker.


I februar skal jeg til København med bestemor og lillesøster. Vi har snakket en stund om å dra på en liten utflukt sammen, fordi bestemor er så flink til å ta oss med på ting og Køben har stått høyt på listen. Vi har vært der tidligere alle sammen, men det begynner å bli en stund siden nå. Gleder meg veldig til å oppleve byen med litt eldre, og mer erfarne øyne.


Planen for sommeren har vært klart lenge, og vært omsnakket enda lenger. Vi skal tre uker til California!! Herregud jeg gleder meg. Vi skal kjøre langs vestkysten og besøke Los Angeles, Hollywood, Beverly Hills, Venice Beach, Santa Monica, Las Vegas, San Fransisco, Santa Barbara, New port Beach mm. Åhh jeg gleder meg som en liten unge!


Dette er på ingen måter bestemt, men jeg har et stort ønske om å dra til Cuba i løpet av det kommende året. Jeg elsker at det er så urørt og "down to earth". For å kunne oppleve Cuba slik det har vært de siste årene er jeg nødt til å dra så fort som mulig egentlig, i og med at USA bestemte seg i 2014 for å normalisere relasjonene med Cuba.


Har du noen ting å se frem til i 2017? ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Emilie

Mitt navn er Emilie Jorsett og jeg er en eventyrlysten jente på 20 år. Jeg kommer opprinnelig fra Asker, men bor for tiden i Bygdøy allé sammen med min fantastiske samboer. Har en passion for foto, mote, interiør og reise.

bilde
hits