Spørsmålsrunde #1


Hva er din favoritt til middag?

Hmm, vanskelig. Nå for tiden er jeg litt matlei. Det er så lite som frister, selv om jeg er sulten eller har cravings haha. Hvis det gir noe mening? Jeg kan jo lage akkurat hva jeg vil akkurat når jeg vil, så det er lett å gå litt lei av favorittene sine. Thaigryten er fortsatt på topp, og så er jeg veldig glad i laks med mangochutney og cashewnøtter. Namnam

 

Hva er det å gjøre i Oslo?

Jeg føler ikke at det er så mye mer å gjøre i Oslo enn andre steder, men jeg føler absolutt at man har alt man trenger innenfor kort rekkevidde og det er veldig deilig. Om jeg så skal på apoteket, handle mat, ta en kaffe eller hente sushi, så bruker jeg bare noen minutter på å gå dit jeg skal fra leiligheten. Å ha bussholdeplass rett utenfor er også et stort pluss, da er det så lett å komme seg rundt.

 

Hva er fremtidsplanene dine?

Veldig godt spørsmål! Helt ærlig, så vet jeg ikke. Jeg har mange drømmer og høye ambisjoner, men jeg vet aldri hva som venter meg rundt neste sving. De valgene jeg har tatt så langt har gått mer på magefølelse, enn planlegging av fremtiden. Jeg interesserer meg for det jeg driver med, og det er da man får en slags naturlig drive til å gi alt man har på det området. Akkurat nå tar jeg en bachelor i Markedsføring og merkevareledelse. Markedsføring er såpass bredt at jeg vil ha mange valgmuligheter senere, samtidig som det er viktig å ha en bachelor på CV'en når man skal søke jobb i fremtiden. Etter det kunne jeg kanskje tenke meg å ta et årsstudium i grafisk design eller noe som har med interiør å gjøre. Har også vært innom tanken på utveksling eller studier i utlandet, men det får jeg ta standpunkt til når det en eller annen dag ville blitt aktuelt. Kjenner jeg meg selv rett, så har jeg nok andre meninger om det neste uke uansett :)

 

Hvordan er det å bo i Oslo, og alene når du er så ung med kjæresten? :)

Så langt har det vært fantastisk! Man tar jo selvfølgelig på seg en haug med ansvar, men alt av husoppgaver går for det meste av seg selv. Det er flere som er nysgjerrige på hvordan det er å være samboere når vi er så unge, og jeg får ofte spørsmål om vi krangler mye eller om hva vi gjør hvis det blir slutt. For oss så falt det seg ganske naturlig å flytte sammen når begge studerer i Oslo, hans kompiser er spredt rundt om i Norge og flesteparten av mine venninner har friår. Vi krangler vesentlig mindre enn før, for ofte kom det av kommunikasjonsproblemer over telefon, mens nå har vi mulighet til å gå rett til hverandre til enhver tid. Om vi gjør det slutt i morgen, neste år eller aldri er ikke noe jeg går rundt og tenker på. Skjer det så skjer det, og da flytter vi fra hverandre - veldig enkelt. Det vil være mye mindre problematisk enn om vi var 40, hadde tre barn og var gift. Men som sagt, det er ikke noe å tenke på nå uansett. Jeg ser flere betydelige fordeler av å flytte sammen som unge. Man vil forme hverandre og tilpasse seg etter hverandre lettere, enn om man allerede har hatt mange år å gjøre det på. Vi kommer fra to ulike hjem og har med oss ulike tradisjoner og måter å gjøre ting på. Jeg tror det er lettere å møtes på midten, når ingen av oss har bodd alene før og allerede har lagt til oss forskjellige vaner. En annen fordel er at man har sin andre halvdel med seg på flyttelasset. Det er skummelt og stort nok i seg selv å flytte fra familien sin, og da er det utrolig deilig å kunne bo med en person man finner trygghet i. Den siste fordelen jeg velger å nevne nå er at vi aldri lenger trenger å planlegge å være sammen. Tidligere måtte vi finne tid til hverandre i en allerede hektisk hverdag, mens nå kan vi gjøre akkurat hva vi vil og likevel vite at vi kommer hjem til hverandre på kvelden ♥

Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with f2 preset

Hvis det er noe annet dere lurer på, så får dere spørre her og sa tar jeg det med i en annen spørsmålsrunde :)

Én kommentar

Victoria Larsen

13.12.2016 kl.14:36

Så utrolig koselig bilde og så koselig at dere har det fint! :)

Skriv en ny kommentar

Emilie

Mitt navn er Emilie Jorsett og jeg er en eventyrlysten jente på 20 år. Jeg kommer opprinnelig fra Asker, men bor for tiden i Bygdøy allé sammen med min fantastiske samboer. Har en passion for foto, mote, interiør og reise.

bilde
hits