Spørsmål?

Hei dere! Eksamen nærmer seg med stormskritt og det er allerede under et døgn til den første tre timers-eksamenen braker løs. Vil ikke bruke for mye tid på annet dill, som jeg har en tendens til å gjøre. Er nødt til å ha hodet på rett sted nå. Det slo meg i går at den kommende eksamenen er ganske mye mer krevende enn jeg først trodde. Hadde en deleksamen i det samme faget tidligere i høst, som jeg fikk B på, så jeg har nok tenkt at jeg vil komme meg lett gjennom det. Guess what, foreleserne la ut tre sider fullt av spørsmål her om dagen og de vil plukke ut fem av de som vi er nødt til å utdype på eksamen. Jeg må altså svare på alle spørsmålene for meg selv, og satse på at jeg får noen jeg har mulighet til å utdype litt ekstra om. Ah stress. Gleder meg til å få det overstått!

I mellomtiden, så tenkte jeg at dere som har lyst kan stille meg spørsmål i kommentarfeltet og så skal jeg svare på de i et eget innlegg senere. Spør meg om hva som helst, så lenge det er saklige spørsmål!

Processed with VSCO with f2 preset

Håper dere får en mer innholdsrik dag, enn det jeg har ♥

2 kommentarer

30.11.2016 kl.21:21

Hva er din favoritt til middag?

Hva er det å gjøre i Oslo?

12.12.2016 kl.17:57

Hva er fremtidsplanene dine?

Hvordan er det å bo i Oslo, og alene når du er så ung med kjæresten? :)

Skriv en ny kommentar

Emilie

Mitt navn er Emilie Jorsett og jeg er en eventyrlysten jente på 20 år. Jeg kommer opprinnelig fra Asker, men bor for tiden i Bygdøy allé sammen med min fantastiske samboer. Har en passion for foto, mote, interiør og reise.

bilde
hits