Eneste han fikk bestemme i leiligheten

Gjett om jeg hadde en veldig fornøyd kjæreste som fikk kjøpe anlegg i går! Planen var egentlig å drøye litt med anlegg, men fordi jeg har sett ut en sofa som jeg har veldig veldig lyst på, så ble det inngått et kompromiss. Sofa blir uansett satt på vent et par mnd, for det er viktig å ha en buffer i banken hvis noe skulle skje. Vi vet jo aldri om vaskemaskinen eller noe lignende ryker. Hadde han fått helt frie tøyler og ubegrenset budsjett, så tipper jeg han kunne slått til på noe langt dyrere haha, men altså, hvor bra anlegg er det behov for i en leilighet på 40 kvm?? Vi får jo aldri mulighet til å høre på noe på det høyeste uansett. Nå har jeg hvertfall en kjæreste som er veldig fornøyd og så skal jeg ikke legge skjul på at jeg også kommer til å få mye glede av den. Har allerede lastet ned Sonos-appen og koblet den opp mot Spotify'en min. Vi har hatt flere samtaler om anlegg, for jeg har også hatt et par innvendinger, men jeg endte med å legge meg flat og la han få bestemme. Som han sa selv, så er det på en måte det eneste han får bestemme i leiligheten, fordi jeg styrer alt som har med interiør å gjøre. Nå har jeg et stk fornøyd kjæreste som hører på musikk dagen lang, klager ikke på det da, elsker musikk ♥

Processed with VSCO with 4 preset


Processed with VSCO with 4 preset


Et par av sangene jeg hører mest på om dagen. Skal spare meg fra å linke dere til Spotify'en min, for den er et real mess. Har null organisering og har som regel bare én mappe til hvert årstall, sånn at jeg kan gå tilbake og se hva jeg hørte på i 2011 f.eks. Fant ut her om dagen at brukeren min heter Fjortiztrollet. Altså ??? Mister troen på menneskeheten... Kan ikke huske når jeg har prestert i å kalle brukeren min for det, noen som vet om det går an å endres? Sykt hvor annerledes dagens samfunn for unge er i forhold til sånn 2009 og 2010. 

Hva er din favorittsang? ♥

Én kommentar

Victoria Larsen

29.11.2016 kl.16:14

Hehe, så fin den er :)

Skriv en ny kommentar

Emilie

Mitt navn er Emilie Jorsett og jeg er en eventyrlysten jente på 20 år. Jeg kommer opprinnelig fra Asker, men bor for tiden i Bygdøy allé sammen med min fantastiske samboer. Har en passion for foto, mote, interiør og reise.

bilde
hits