Ting jeg skal gjøre i Desember

Julen er absolutt min favoritthøytid! Jeg elsker julestemningen og har alltid vært veldig glad i alt som har med jul å gjøre. Jeg føler at julen er en tid der mange kjenner på at de setter litt ekstra pris på de menneskene som står en nær. Det koseligste jeg vet om er når man møter på ukjente mennesker og så får du et smil eller "god jul". Denne julen blir litt annerledes enn tidligere, fordi dette er første gang jeg ikke bor hjemme med mamma og pappa, samtidig som det er Bellas første jul. Jeg har masse å se frem til i Desember dette året, og har flere planer klare allerede ♥

❅ Noe av det herligste med at det blir kaldt og mørkt ute, er å kunne krype under et godt teppe i sofaen med en kopp varm kakao. Det er noe skikkelig stemningsfullt over det, og av en eller annen merkelig grunn smaker kakaoen alltid bedre da.

❅ Litt av juleforberedelsene for meg er å se på julefilmer. Jeg startet faktisk allerede forrige helg med å se en julefilm. Syns det er kjempekoselig, og jeg gleder meg hele året til å kunne se på julefilmer igjen. Noen av filmene er blitt en tradisjon å se på julaften, og da føles det feil å skulle se en av de en hvilken som helst annen dag i året. Favoritten min utenom "julaftenfilmene" må bli Santa Clause med Tim Allen.

❅ Hva er jul uten julepynt? Nå er det begrenset med hvor mye julepynt vi har i den nye leiligheten, men vi har faktisk gått til innkjøp av en gigantisk stjerne som henger i vinduet og lyser. Senere skal jeg lete etter julekuler som jeg kan pynte litt med på fatet mitt. Elsker gjennomsiktige julekuler med fjær i, men det finnes sikkert mange andre fine hvis jeg først begynner å lete.

❅ Nå som vi først bor i Oslo skal jeg utnytte julemarkedet ved Karl Johan for fullt. Har alltid dratt innom minst én gang i løpet av Desember, men nå skal jeg bli flinkere til å dra litt oftere og bruke mer tid på å se i bodene.

❅ I Desember skal jeg bli helt ferdig med julegaver. Jeg har ingen planer om å kjøpe veldig mye, og jeg tror heller ingen fra familien forventer noe spesielt, men jeg syns det likevel er hyggelig å finne en liten, fin ting. Det er tanken som teller, eller hva? Jeg skal innrømme at jeg er nesten ferdig, men jeg har spart blant annet Oscar til slutt. Vi ble enige om at turen til Amsterdam i høst var julegave, men vi vil likevel gi hverandre en liten ting ved siden av ♥

❅ Selv hvor utrolig teit dette kanskje høres ut, så elsker jeg å bytte bakgrunnsbilde på Mac'en til noe som inneholder jul. Det er småting som det, som gjør at julestemningen virkelig kommer snikende. Finner ikke mitt faste bakgrunnsbilde akkurat nå, men jeg skal vise dere så fort jeg finner!

❅ Bake pepperkaker, drikke gløgg og høre på julemusikk. Kunne sikkert skrevet et eget punkt på hver av tingene, men altså - å samle familien for å bake pepperkaker mens man drikker gløgg og "O Holy Night" står på i bakgrunnen. Kan det egentlig bli noe bedre? Lurer på om pappa har en egen liste med mange forskjellige versjoner av den samme sangen, men den er nydelig, så jeg går aldri lei.

❅ Selv om alle punktene over høres veldig koselige og harmoniske ut, så skal jeg ikke legge skjul på at mye av Desember for min del vil bestå av både skole og jobb. Jeg har fire kommende eksamener og ganske mye jobb foran meg, men det stopper meg selvfølgelig ikke fra å unytte julen til det fulleste!

 

Hva skal du gjøre i Desember? ♥

Én kommentar

Victoria Larsen

27.11.2016 kl.00:13

Så mange fine planer!

Håper du får en fin kveld :-)

Skriv en ny kommentar

Emilie

Mitt navn er Emilie Jorsett og jeg er en eventyrlysten jente på 20 år. Jeg kommer opprinnelig fra Asker, men bor for tiden i Bygdøy allé sammen med min fantastiske samboer. Har en passion for foto, mote, interiør og reise.

bilde
hits