Andrine 19 år

I dag har jeg gått litt rundt meg selv og drøyd alt som heter husvask, klesvask og eksamenslesing hehe. Skulle egentlig jobbe, men har fri i dag fordi jeg tok en ekstra vakt tidligere i uken. Når jeg da har hele dagen på meg og egentlig en del å gjøre, ender jeg opp med å bruke hele dagen på å bestemme meg for hvilken rekkefølge jeg skal gjøre de forskjellige tingene i. Dørstokkmila altså. Det er jo faktisk ikke såå ille når man først setter i gang. Anyways, Andrine har bursdag og blir 19 år i dag!! Var så heldig å få et par timer med henne etter forelesning, siden hun studerer i Oslo og raskt kunne komme seg til meg. Vi skulle egentlig sette oss på Joe and the Juice på Frogner plass fordi det er nære leiligheten min, men kleinheten tok over for min del i dag. Satt der med en venninne i nesten tre timer i går, dro tilbake to timer senere med Oscar, og samme typen jobbet enda. Selvfølgelig var han der i dag også - han må jo tro at jeg er verdens største freak og ikke har noe bedre å gjøre, så det ble fort besluttet at vi skulle sette oss på trikken og prøve en annen Joe. Hah er det mulig.. Var hvertfall kjempekoselig å få være litt med Andrine og få feiret henne ♥ I skrivende stund lukter jeg nyvasket hus og hører sentrifugeringen gå for fullt inne på badet, så da har jeg hvertfall fått vært liiitt produktiv i dag:)

Processed with VSCO with f2 preset

 

Processed with VSCO with a5 preset

 

Processed with VSCO with a5 preset

Forresten, designet er litt rotete nå. Prøver ut litt forskjellig for å se hva som passer, så det er ikke ferdigstilt slik det ser ut nå. Lurer på om dere foretrekker å lese innlegg i antikva eller grotesk skrifttype? Det er med eller uten seriffer, altså "beina" du får når du skriver i times new roman for eksempel. Har ikke funnet en font eller skriftstørrelse som jeg syns passer perfekt enda, så jeg er åpen for forslag!

Ha en fin kveld videre ♥

2 kommentarer

Victoria Larsen

24.11.2016 kl.18:58

Så koselig! Fine bilder :-)

lisarorvik

24.11.2016 kl.19:01

Så utrolig koselig :)

Skriv en ny kommentar

Emilie

Mitt navn er Emilie Jorsett og jeg er en eventyrlysten jente på 20 år. Jeg kommer opprinnelig fra Asker, men bor for tiden i Bygdøy allé sammen med min fantastiske samboer. Har en passion for foto, mote, interiør og reise.

bilde
hits